Als u vragen heeft over de bestelprocedure, neem dan contact met ons op via WhatsApp, door op het WhatsApp-pictogram op onze website te klikken.

 

U kunt ons ook bellen op 0485 46 75 48

We helpen je graag!

BESTELLEN OPTIES


a) Online (zie ONLINE BESTELGIDS hieronder voor de procedure)
b) WhatsApp of bel: 0485 46 75 48
c) E-mail: contact@yourchef.be

 

Voor bezorging bij u op kantoor, geven wij er de voorkeur aan dat u online bestelt en betaalt. U kunt ook contant betalen op het moment van bezorging van uw bestelling of via uw bank-app. Als u contant geld als betaalmethode voor kantoorbezorging gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u aanwezig bent om uw bestelling te verzamelen. Als u niet aanwezig kunt zijn om uw bestelling op te halen, moet u de betaling regelen via uw collega of kantoorreceptie of kantoorbeveiligingspersoneel.

 

ONLINE BESTELGIDS

1) Ga naar www.yourchef.be en selecteer uw taal

 

2) Klik op 'Bestel Hier'

 

3) MENUSELECTIE - Zorg ervoor dat u het juiste menu selecteert

KANTOOR BESTELLINGEN (levering) -Voor online kantoor bestellingen selecteer  "KANTOOR LUNCHES" en de subsectie, bijvoorbeeld: "INDIAN CHICKEN"

HUIS BESTELLINGEN (meenemen) - Voor online huis bestellingen selecteert u 'Nederlands -Menu van de Week' en de subsectie, bijvoorbeeld: "INDIAN CHICKEN"
 

4) Klik op het gerecht dat u wilt bestellen, bijvoorbeeld: Mughlai Curry Chicken

 

5) Selecteer de maat van de gerecht, "Normaal" of "Groot" en klik op 'ADD TO MY ORDER' (Maatopties zijn alleen beschikbaar voor bestellingen op kantoor)


6) a) Klik indien nodig op 'Special requests' en geef dit op. Bijvoorbeeld: minder pittig nodig

b) Klik op 'For specific time' om de datum en tijd van levering OF meenemen te selecteren

c) Selecteer de leverdatum / meneemen datum en specificeer de tijd 11:00 AM in 'Set time'
d) Klik op 'ORDER NOW'


7) Voer het afleveradres in en klik op 'CONTINUE'.


8) Voer je Coördinaten in en klik op 'CONTINUE'

 

9) Selecteer uw betaalmethode. Voor kantoorbezorging wordt een kaartbetaling verplicht.

10) Als u met een kaart betaalt, klikt u op "Card" en voert u de gegevens van uw kaart in en klikt u op 'CONTINUE'. Wij accepteren Visa en Maestro.


11) Controleer uw bestelling en contactgegevens en klik op 'CONFIRM ORDER'. Als u uw bestelling of contactgegevens wilt wijzigen, klikt u op 'BACK TO PAYMENT'

 

 

BELANGRIJKE INFORMATIE

 

1. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Zodra u uw bestelling plaatst,is annulering niet meer mogelijk.

2. Kantoorbezorging is gepland tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

3. Uw bestelling wordt in containers geleverd die u in de magnetron kunt opwarmen. Er worden instructies voor verwarming verstrekt

4. Momenteel leveren we alleen 's morgens aan kantoren. Thuislevering is mogelijk tussen 14u en 16u (vanaf 50 euro in Overijse, Waver, Terhulpen en Rixensart. Bezorgkosten 3 Eur)